Mölnlycke fotoklubb – lite fakta

Modell av Mölnlycke samhälle

Mölnlycke fotoklubb grundades redan 1973 men är fortfarande en livskraftig förening. Under 2023 firade vi vårt 50-årsjubileum på flera sätt, bland annat genom flera utställningar och en jubileumsföreläsning. Nu fortsätter vi vår resa mot nästa 50 år!

Möten och aktiviteter

Klubben har regelbundna månadsmöten, oftast en onsdag i varje månad kl. 19.00, vi startar med gemensam fika och mingel från 18.30. I juli månad har vi inget möte.
Däremellan förekommer en mängd andra aktiviteter enligt ett särskilt aktivitetsschema. Se vår kalender här på hemsidan för att se vad som är aktuellt just nu. Utöver denna hemsida använder fotoklubben även en maillista samt en stängd Facebookgrupp för att kommunicera våra olika aktiviteter och event.

Medlemskap i MFK

Föreningen består av medlemmar som aktivt deltar i klubbens möten och andra aktiviteter. Vi tävlar med bilder, gör utflykter, fotovandringar, diskuterar teknik och umgås. En del av bildvisningarna genomför vi via Zoom, vilket vi upptäckt är ett väldigt bra sätt att dela bilder. Föreningen har även tillgång till en fotstudio med utrustning i Landvetter kulturhus. Föreningen är ideell vilket innebär att lokaler och utrustning inte får användas för kommersiell verksamhet. Medlemmarna i Mölnlycke fotoklubb kommer från Härryda kommun (där Mölnlycke ingår) och kranskommuner som t ex Göteborg, Mölndal och Partille. Man behöver alltså inte bo i eller komma från Mölnlycke för att vara medlem.

Hur blir jag medlem?

Om du vill bli medlem i Mölnlycke Fotoklubb är du välkommen  som gäst på ett månadsmöte. Vill du sedan bli medlem är medlemsavgiften 400:-per år.

Vill du komma som gäst eller har du några frågor? Skicka ett mail till kontakt@molnlyckefotoklubb.nu