Välkommen till Mölnlycke Fotoklubb

Mölnlycke Fotoklubb är en förening för fotointresserade och har ett 40-tal medlemmar. Vi träffas en gång i månaden, vanligtvis i Mölnlycke kulturhus, där vi lyssnar på föredrag, visar bilder och har anspråkslösa tävlingar. När vi diskuterar varandras bilder är kritiken alltid vänlig och konstruktiv. Vi har inga krav på vilken typ av kamera man använder, en bra bild kan lika gärna vara tagen med mobilen.
Vi ordnar också gemensamma utflykter, workshops, fotopromenader och resor. Vi har dessutom träffar i mindre grupper där vi till exempel diskuterar hur våra bilder har bildbehandlats digitalt.
 
Vi samarbetar med Landvetter kulturhus och har därigenom tillgång till en fotostudio där. I gengäld ber kulturhuset ibland oss att komma och fotografera vid olika arrangemang.