Januari mötet fick oss att längta bort (igen)…2014

Årets första möte innehöll flera nyheter och en liten fortsättning på vårt oktobermöte. Kent F. berätta om hur den resa de gjort till bla Namibia var arrangerad. Det visade sig att det största problemet var bagaget ur två synvinklar, dels blir det inte mycket vikt över när all fotoutrustning o dyl packats i alldeles för tungt handbagage dessutom och dels så behöver man packa i mjuka väskor för att kunna stuva in dem i de små flygplanen som tar dig ut till de olika platserna. Som en avrundning visade Kent otroliga bilder på småkryp i ett fint bildspel.
Mötet inrymde också vår första närvarotävling med våra nya regler (bl a en bild per deltagare) och det blev en succé med inte mindre än 12 deltagare i digitalklassen. Alla som nu har åtminstone en poäng. Vinnarbilden tagen Av Viktor S.
_04B7725-Redigera