Porträttfoto x 3, mars 2014

Dagen bjöd på en workshop i porträttfoto ute och inne.  Det var Fotografer i Väst som samlade nedanstående skara vid Grevedämmet i Mölndal redan kl 9 på söndagsmorgonen.
Tre modeller sitter längst fram och ett stort tack till Lisette, Daniel och Mikael som ställde upp på detta. Vi testade en mängd ljusvarianter utomhus med blixtar av olika slag och givetvis även naturligt ljus. Thomas medförde en släpkärra full  med utrustning, Viktor bar sin portabla B1 blixt och Alexander och Anders visade på användningen av speedlights och och ett McNallyfäste (får ni googla :-). Sedan körde visst några med enbart reflexskärm.
Därefter flyttade vi oss tíll MFK:s lokaler där vi åt lunch och använde inte mindre är tre studiouppsättningar.. Vi lånade danssalen och hade två uppsättningar igång där. En mycket lyckad dag!
grupp140323