Bilträffen i Hällingsjö 2011

På onsdag den 1:e juni är det bilträff i Hällingsjö ca 18:30 -21:30.

Första onsdagen i juni varje år är den enda dagen på året som det är bilkö i Hällingsjö. Det beror på att advokaten Mellander bjuder in bilentusiaster till sin trädgård. Som tur är, så är det inte en vanlig villaträdgård, utan här finns plats för några hundra bilar, motorcyklar med mera.

Vi har i fotoklubben flera år besökt detta evenemang för att fotografera. Det är också ett utsökt tillfälle att göra det som vi är näst bäst på, nämligen att fika.

Man hittar dit genom att köra till bensinstationen i Hällingsjö. Sedan är det bara att följa efter nån gammal eller ny lite speciell bil fram till Mellanders trädgård. Det finns visst parkeringsutrymme utanför, men bäst är nog att ta sig till fots från bensinstationen. Det finns alltså ingen ”åskådar”-parkering inne i trädgården.
Det är uppskattningsvis 500-600 m att promenera. Karta

Om det är problem att hitta så ring mig på 0707-234244.

Ta med picknickkorgen!

//Tomas