Hemlig gäst i september 2011

På månadsmötet i september har vi utlovat en hemlig gäst. Nu är den inte hemlig längre utan till oss kommer Heini Peters, ett för många känt ansikte men med helt nya bilder att visa! Nedan kan ni läsa vad han själv skriver om bilderna han kommer att visa för oss.  På mötet kommer det endast att tävlas i påsiktsklassen i närvaron, detta eftersom vi vill att vår gäst skall få gott om tid.

Mötesvärdar är Helén och Martin Lundén.

Såhär skriver Heini om bilderna ni kommer att få se:
”Jag arbetar med ett fotoprojekt där huvudinriktningen är att dokumentera barns uppväxt på gatan och i slumområden där de växer upp under horribla förhållanden. Där tvingas de arbeta för sin överlevnad i storstadens sopberg. Jag har även besökt slumområdet Tondo och stadsfängelset Quezon City Jail där jag har fått fotografera vissa grova brottslingar som avtjänar sina straff i fängelset som är byggt för 800 personer men som idag har över 2000 intagna. Så jag kommer att berätta och visa bilder av dessa barn och familjer som tvingas leva på gatan samt visa bilder inifrån fängelset Quezon City Jail.”

Bilden ni ser här i inlägget är tagen av Heini och ett exempel på vad ni kommer att få se.

Varmt välkomna på septembers månadsmöte den 7 september!