Projekt 2012

För ett tag sen skickade jag ut en förfrågan om det fanns intresse för ett fotoprojekt inom MFK. Alltså, ett projekt som vi jobbar med tillsammans under år 2012, som så småningom eventuellt ska leda fram till en fotobok och/eller en utställning.

Innan årsskifet träffades vi några stycken för att diskutera det hela. Många idéer och förslag på teman hade vi, men det som till slut segrade var ”Stillhet i stan” (Göteborg med omnejd). Tanken är att vi ska försöka oss på konsten att ta rofyllda bilder i det annars lite kaotiska och stressade folkvimlet i Göteborg.

Efter årskiftet var det alltså fritt fram att börja fota. Vi har träffats några stycken ett par gånger i stan och gjort slag i saken, vilket har varit väldigt trevligt och fikat har smakat fint;-)

I nuläget är vi 18 personer inom projeket. Vi har sagt att alla ska ha möjlighet att få vara med med minst en bild i både bok och utställning.

Tomas har varit behjälplig med att öppna ett galleri för detta tema. För tillfället är galleriet tomt, men förhoppningsvis inte så länge till! (Finns foton på lager).

Om det är fler som vill vara med i detta projekt är jag tacksam om ni anmäler detta så snart som möjligt via mejl till agneta.dellefors@telia.com

Med Vänlig Hälsning
Agneta